Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Παρενόχληση, Φύλο και Αθλητισμός - 3o WEBINAR

3o WEBINAR
14 Μαΐου 2021, 18.00-21.00
Σας προσκαλούμε στο 3ο webinar, που θα πραγματοποιηθεί 14 Μαΐου 2021 (18.00-21.00) υπό την Αιγίδα και υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ), της Πανελλήνιας Ένωσης Προώθησης των Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπορ (ΠΕΠΓΑΣ), του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα» Θεσσαλονίκης, του ομίλου UNESCO Θεσσαλονίκης, και της Move for Life - ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ Συμβούλων Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής της ΣΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ.

ΠΡΟΛΟΓΟΣ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ: Ειρήνη Καμπερίδου, ΣΕΦΑΑ/ΕΚΠΑ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ–ΕΝΑΡΞΗ: Νικός Γελαδάς, Κοσμήτορας, ΣΕΦΑΑ/ΕΚΠΑ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ: Εκπρόσωποι θεσμών-ιδρυμάτων-οργανώσεων

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ:
1. Η Καθηγήτρια Δήμητρα Κουτσούκη (ΣΕΦΑΑ/ΕΚΠΑ) με θέμα «Παρενόχληση Unlimited» (την παρενόχληση και βία που υφίστανται τα ΑμεΑ και των δύο φύλων)
2. Η Επίκουρη Καθηγήτρια Ασπασία Δανιά (ΣΕΦΑΑ/ΕΚΠΑ) με θέμα «LGBTQ: θέματα ισοτιμίας και πρόληψης των διακρίσεων στη Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό»
3. Ο υποψήφιος Διδάκτορας Γιάννης Γεωργίου (ΣΕΦΑΑ/ΕΚΠΑ), με θέμα: «Στάσεις των φοιτητών και των φοιτητριών της ΣΕΦΑΑ απέναντι στην ανδρική και τη γυναικεία ομοφυλοφιλία»,
4. Η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ), η Ολυμπιονίκης Βούλα Ζυγούρη, με θέμα: «Διαχείριση στερεότυπων φύλου στον Αθλητισμό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.